Under vecka 28-31 stänger vi kl: 13:00 på fredagar. 


 Trevlig sommar! 


Beställ och hyr container

Liftdumper

​​​​​​​10 kubik
Användningsområde

Lastväxlarflak

12 kubik
Användningsområde

Lastväxlarflak

22 kubik
Användningsområde

Lastväxlarflak

30 kubik
Användningsområde

Lastväxlarflak

​​​​​​​38 kubik
Användningsområde

Containrar för återvinning och avfallshantering

Effektiv återvinning handlar om process och logistik – och att det blir enkelt att göra rätt. Vi hjälper dig med att hitta långsiktiga lösningar och ser till att lösa akuta behov direkt. Med hjälp av uppsamlingscontainer som du får hämtade, tömda och returnerade efter ditt företags behov kan du samla in allt från byggavfall, emballage till trädgårdsavfall och träavfall. Hur du vill sortera och vad som ska sorteras kan variera, men vi hjälper dig att hitta en smidig och säker lösning. Hos oss finns ett antal olika containrar som är öppna. Du kan välja mellan olika kubikstorlekar och skulle ditt behov förändras kan du enkelt utöka eller minska din beställning allt eftersom. Du kan betala per dag eller per månad. Fråga oss om helhetslösningar för din avfallshantering och återvinning.


Containrar i olika kubik

Hur många kubik tror du att du behöver? Innan du beställer fundera igenom både hur stora volymer det handlar om och hur ofta du tror du behöver hämtning och tömning. Stäm gärna av med oss, innan du bestämmer dig så kan vi hjälpa till med goda råd och förslag på hur du skapar en så smidig återvinningsprocess som möjligt. Ofta tjänar du på att tänka till innan, så tveka inte att höra av dig till oss för en förutsättningslös diskussion. Här kan du se vilka olika kubikstorlekar du kan välja mellan:
 
10 kubik
12 kubik
22 kubik
30 kubik
38 kubik


Är lastväxlarflak en smartare lösning för dig?

Oavsett vad du behöver i form av transport, sortering och hantering av byggavfall, underlagbyte eller sanering av jord, så kan du kontakta oss för en lösning. Ibland är ett lastväxlar flak en bättre lösning för insamling av byggavfall för återvinning än en container. Hör av dig till oss ​​​​​​​så får du hjälp!