Vi hälsar våren välkommen och börjar med längre öppet tider.
Från April till Oktober håller vi öppet fram till 16:00 på fredagar.
Jord tillverkningen av Hasselfors jordar är i full gång och finns på lager.  

​​​​​​​Vi har nytt växelnummer  0582-140 80 
 VÄLKOMNA! 


Om oss på Nerike Återvinning

Återvinning för framtidens miljö

Nerike Återvinning är en avknoppning av Adrianssons Schakt & Transport i Hallsberg. Nerike Återvinning drivs av Per Adriansson sedan 2020 och är ett företag specialiserat på att återvinna jord, byggmaterial, rivningsmaterial och industriavfall.

Nerikes Återvinning är en samarbetspartner för företag som vill arbeta med att återvinna byggmaterial, stenkross och jord. Vi är specialiserade på att hantera stora schaktmassor för transport och återvinning, vilket kan bli ett led i din utveckling mot ett mer hållbart arbetssätt. Tillsammans med oss får du hjälp med jordprov och analys såväl som bortforsling av jord som innehåller giftiga ämnen. Av oss kan du se till att få bra fyllnadsmaterial och jord som behövs för att skapa en bra grund för ditt byggprojekt eller utomhusmiljö. Med kunskap och erfarenhet inom transportering och logistik får du lastbilar som går fulla och ser till att skapa en så optimerad process som möjligt. 

Välkommen till att stå i vårt fokus

Personlig kontakt är det som bygger kundrelationer hos oss. Du kan alltid nå din kontaktperson och du kommer få löpande återkoppling av oss under projektet. Tillsammans med transparens, punktlighet och tydliga besked har du en trygg partner. Med stor vana av att hantera jordprov och göra analyser tillsammans med schaktuppdrag får du både trygghet och säkerhet av oss. För oss är det självklart att följa de miljökrav du har på din verksamhet och vi är vana vid att arbeta med olika typer av protokoll, egenkontroller och uppföljning.


Besök oss gärna på Facebook.
Det är vi som hjälper er när ni kommer och beöker oss på återvinningen.