Under vecka 28-31 stänger vi kl: 13:00 på fredagar. 


 Trevlig sommar! 


Övriga produkter

Köp återvunnet fyllnadsmaterial – få hjälp med jordanalys, schaktarbeten och bortforsling vid anläggnings- och byggprojekt.

Spara naturresurser – köp återvunnet grus av oss

Återvunnet grusmaterial är ett sätt att minska på användandet av naturresurser. Det är en väg att undvika ta material från bergtäkter och ger dig möjlighet att välja en mer miljövänlig och hållbar produkt. Hos oss får du tvättat och återvunnet grus som är färdigt att använda. Du kan beställa i olika storlekar och använda det som fyllnadsmaterial vid mark- och anläggningsarbeten. Det passar utmärkt vid grundarbeten inför byggprojekt eller som fyllnadsmaterial till gångvägar och vägarbeten. Med sex olika storlekar finns det grusmaterial som passar de flesta behov.

Behöver du hjälp med grävning, schaktning och bortforsling?

Genom oss kan du få en helhetslösning. Med hjälp av vår partner inom mark- och anläggningsarbeten kan du lösa både schaktning, lastning, bortforsling av material som inte ska användas samt få leverans av det fyllnadsmaterial som krävs i projektet. Kontakta oss ​​​​​​​för rådgivning och offertförslag!

Var säker på den grund du bygger på – ta jordprov hos oss

Ska du bygga nytt hus men har hittat höga halter av arsenik i jorden? Eller misstänker du att marken där du vill bygga på kan innehålla farliga ämnen? Behöver du hjälp med jordanalys och jordprov tillsammans med åtgärder för att rena jord från farliga ämnen, så kan vi erbjuda en trygg och säker lösning. Sedan många år arbetar vi tillsammans med en labbpartner som ger säkra analyser och har korta ledtider. Tillsammans med erfarenhet kring schaktningsarbeten och kunskap kring vilka möjligheter det finns att byta jord samt vår egen schakttvätt som rengör och tvätta jord, grus och annat material, har du alla möjligheter att få svar och lösningar som rätar ut alla frågetecken och osäkerheter. Börja med att kontakta oss för rådgivning!

Betongkross, stamvedsflis, täckbark